Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brasafton 3 juli på Hembygdsgården i Örbäck

Sommarens andra brasafton, onsdagen den 3 juli, har gått av stapeln på Hembygdsgården i Örbäck, Långsele. Ramzel från Ramsele stod för underhållningen och kvällen var välbesökt. När vi började klockan 19 så hade det samlats c:a 70 personer. På grund av det kalla vädret valde vi att vara inomhus.

Annons

Det blev en mycket trivsam musikalisk kväll med både kända och okända låtar, med Ramzels egna och andras i en härlig blandning. Det är svårt att sitta stilla när Ramzel drar igång. Mellan låtarna berättades ett flertal historier.

I ”halvtidspausen” kunde de som ville få sig både fika och en bensträckare, eftersom kaffet och det hembakade brödet serverades utomhus. Vädret var visserligen kallt, men solen sken så det var också vackert.

Tiden gick fort och alltför snabbt var det dags att ge Ramzel en avslutande, välförtjänt applåd. Sedan var det bara att åka hem och börja ladda för nästa brasafton onsdag, den 10 juli, då Kenneth Österberg med band svarar för underhållningen.

Ing-Mari Överby

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel