Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bra för Dollarstore i Kramfors

Dollarstore i Kramfors är en av de butiker i kedjan som går bäst.

– Kramfors är ett strålande exempel på en etablering som gått som klockan. Dollarstore har blivit nästan som Birsta för Kramforsborna, säger butikskedjans vd Yngve Karlsson.

Att butiken i Kramfors har ett ganska stort upptagningsområde, där både Sollefteå och Örnsköldsvik ingår, tror Yngve Karlsson är en förklaring till att butiken går bra.

– Sedan måste jag också framhålla personalen. De är ju vårt ansikte utåt.

Yngve Karlsson tycker att man vid etableringen 2007 blev väl mottagna av Kramfors kommun.

– Inte så att vi fick några extra fördelar. Men de svarade på frågor och hjälpte oss att lösa va-frågan.

Han tycker sig också ha märkt en positiv inställning från övriga butiker i Kramfors.

– När vi etablerar oss på en ort brukar andra butiker bli lite nervösa. Men efter ett tag upptäcker de att vi är en dragare och att det spiller över till dem också.

Att Dollarstore lyckats så bra i Kramfors är också en av anledningarna till att Kapp-Ahl valt att satsa på orten genom att öppna butik i den nya galleria som ska byggas.

Egentligen finns det bara en sak Yngve Eriksson ångrar när det gäller etableringen i Kramfors.

– Butiken där är inte vår största modell utan en mellanstorlek. Om man fick önska något annat så skulle det väl vara att vi byggt den största modellen.