Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bra drag på Skulefestivalen

Under fredagskvällen invigdes årets Skulefestival. Vädret var fint och bänkarna fulla av förväntansfulla människor.

Långt innan festivalen invigts var den igång. Barn sprang runt och lekte, Chris O´Berg spelade svängig musik champagneflaskor öppnades i bakgrunden. Lars T Johansson var kvällens visgeneral och gav ett varmt och glatt intryck. ”Nästa år funderar vi på att sätta en enorm spegel på berget så att ni kan sola er i er egen glans” smickrade han publiken innan han presenterade Allehanda Medias VD Sigge Jungell som invigde festivalen.

The Original Swedish Arvika Blues Breakers (TOSABB) var första band ut. De äntrade scenen klädda i vintagestil och fångade genast publikens taktfasta applåder med sin musik.

En av kvällens stora publikdragare var Anna Bergendahl. En skinande glad Anna Bergendahl trädde in på scenen i en randig långklänning och marken framför scenen fylldes snabbt av unga fans. Anna Bergendahl gjorde ett professionellt framträdande och gav sin publik precis vad de ville ha. ”This is my life” fick agera inklappsnummer under hennes framträdande.

Känslan var familjär och den vackra naturen gjorde mycket för helhetsintrycket. Mina tips till er som ska hit under lördagen är att ta med följande: Myggmedel, en varm tröja och ett sittunderlägg. Jag skulle även kunna säga ett glatt humör, men det behövs inte, det kommer ändå.