Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bra avslutning av Själevad

Efter en tydlig svacka med tre matcher i följd utan vare sig poäng eller mål satte Själevad en prydlig punkt för säsongen genom att skåpa ut Timrå med klara 5-0.

Ett Timrå som i händelse av seger hade en liten, men dock chans att hänga kvar i serien, men nu får ta steget ner i tvåan.

– Vi har varit inne i en sämre trend i några matcher, därför känns det givetvis extra skönt att vi kunde avsluta serien på ett mycket bra sätt, konstaterade Själevadstränaren Tommie Andersson.

Hemmalaget dominerade matchen eftertryckligt och efter 3-0 i paus kunde segersiffrorna blivit större än 5-0.

– Vi spelade ut helt avslappnat och gjorde det mycket bra även om vi kunde ha varit lite effektivare i målskyttet, tyckte Tommie Andersson.

I ett kollektivt starkt Själevad gick priset som matchens lirare till Gabrielle Wågström och vi plussar även lite extra för Josefine Engvall som låg bakom tre av hemmalagets fem fullträffar.

I slutsammandraget återfinns Själevad på en fjärdeplats, med samma poäng men sämre målskillnad än tabelltrean Notviken. Att seriesegern gick till Assi var klart redan innan den sista omgången.

– En fjärdeplats är mer än godkänt, det har varit en tuff serie med många bra lag där vi gick in i serien med målsättningen att tillhöra topp fem i tabellen, avrundade Tommie Andersson.