Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Boulefight med PRO i Själevad

I strålande solsken trots alla virus och annan vånda möttes undertecknad av febril aktivitet på bouleplanen i Själevad. Trogna deltagare var i full färd med att spela spelet som blivit en populär sysselsättning inom seniorkretsar.

Det är ju en speciell tid just nu, men just utomhusaktiviteter som denna är perfekt för såväl spel, men kanske framför allt den sociala biten. Detta framstod mycket klart när det var halvtid och fikapausen tog vid. Sorlet, skratten och gemytet visade sig var på topp. Alla andades frisk luft i goda medspelares gemenskap trots Folkhälsomyndighetens allvarsamma förmaningar om social distans.

Gänget som den här säsongen sköter om det praktiska med banor och annat är Stefan Westberg, Ulrik Wahlström, Erik Gidmark, Roland Burholm, Lasse Forsman och Tage Östman.

Till dig som inte tagit dig tid att besöka bouleplanen, hälsas ni hjärtligt välkommen in i den trevliga gemenskapen, säger ordföranden Nils Erik Forsman.

Kurt-Göran Öberg

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel