Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Botten med allt för Höga Kusten

Höga Kusten Fotboll hade haft en stigande form efter sommaruppehållet.
– Första tjugo i dag var också bra, men sedan blev vi bara sämre och sämre, suckar tränaren Sergiu Tanurchov efter 3–0-förlusten i Röbäck.

Höga Kusten Fotbolls spelare var väl medvetna om lördagsmatchens betydelse.

– Det är bara att titta på tabellen. Vi behöver ta poäng nu, men som det såg ut i dag hade vi behövt ta ledningen i början när vi spelade riktigt bra, berättar Sergiu Tanurchov som fick coacha från läktarplats i egenskap av avstängd utespelare.

Han såg sina klubbkamrater vaska fram tre bra lägen innan hemmalaget plötsligt tog ledningen på straff.

– Ett måls underläge så tidigt borde inte vara några problem, men den där straffen fick oss att sluta jobba som ett lag. Det var elva olika människor som spelade fotboll, men inte tillsammans, suckar Tanurchov vars lag fick gå till pausvila i ett 0–2-underläge.

Kusten vaskade fram tre nya lägen – två frilägen och ett avslut från nära håll – men man kammade noll och är nu ny jumbo.

– Det känns jobbigt just nu. Vi har Brunflo hemma i nästa match och jag behöver vaska om rejält i laget för att få tillbaka lagmoralen, avslöjar Tanurchov som endast plussade Niclas Fäldt och Pontus Viberg.