Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blev misshandlad och strypt – kvinna flydde till skogs

Polisen larmades på onsdagskvällen till en adress i Härnösands kommun.
Det efter att en kvinna har flytt till skogs efter att ha blivit slagen och strypt av en man.

Polisen var vid 20.30-tiden på väg till platsen. Kvinnan ska ha känt sig tvungen att fly och sprang ut i skogen. Hon var på onsdagskvällen inte lokaliserad.

Ärendet var i ett akut läge och vakthavande befäl Tommy Nygren flaggade för att information inte kommer kunna ges ut på ett bra tag.

Vid 21-tiden meddelade polisen att en person var gripen, misstänkt för misshandel mot närstående. Polisen fortsatte utredningen på plats.

Vid 01-tiden natten mot torsdag hade något förhör ännu inte kunnat hållas på grund av mannens berusningsgrad.

Senare under natten kunde förhöret genomföras, därefter beslutade jouråklagaren att anhålla mannen, misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

Mannen förnekar brott. Polisen visste på torsdagen var kvinnan befann sig, men vill inte uppge det. Kvinnan ska höras senare under torsdagen. Just nu står ord mot ord, så polisen hoppas hitta stödbevisning.

■■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta Allehanda via telefon: 0611-72006, mms/sms: 72006, eller Tipsa-tjänsten.

■■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här – och följ Allehanda.se på Facebook.