Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Smockoroch bråk

Det har varit en hel del stök och bök på stadens restauranger de senaste dagarna. Följden har blivit flera fall där polisen misstänker misshandel.

Annons

Natten mellan tisdag och onsdag bjöds en 25-årig Örnsköldsviksbo på ett knytnävsslag av en jämnårig man, som enligt uppgift ska vara bosatt i en annan del av landet. Ovänskapen utspelade sig i en krogkö vid stängningsdags.

Vid ungefär samma tidpunkt blev en 30-åring skallad av en jämnårig man. Detta utspelade sig på ett dansgolv och ska enligt anmälaren ha skett oprovocerat.

Vid en annan av stadens restauranger ska en 30-årig man ha fått ett knytnävslag på näsan, med näsblod som följd. Smockan ska ha utdelats av en jämnårig man. Anmälaren uppger att han inte känner till våldsverkan sedan tidigare.

I en lägenhet i Gullänget påstår en man att han har blivit misshandlad av en annan obekant person. En polispatrull på plats fann dock varken synliga personskador eller någon misstänkt misshandlare i lägenheten.

Vid Folkets park fick en 25-årig Örnsköldsviksbo ta emot knytnävslag i ansiktet när han befann sig på dansgolvet. Följden av detta blev näsblod – och en polisanmälan.

I en lägenhet i centrala delarna av Örnsköldsvik hamnade två bröder i luven på varandra på juldagseftermiddagen. Resultatet av detta blev att den något yngre av bröderna fick en smocka över örat med rodnad som följd.

Mer läsning

Annons