Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man ska ha angripits av gäng på väg hem från krogen

En man i 30-årsåldern har anmält att han blev angripen och misshandlad av en grupp män när han var på väg hem längs Brunnshusgatan i Härnösand under natten mot lördag.

Annons

Mannen ska ha handlat snabbmat på Storgatan och var sedan på väg hem när han blev konfronterad av flera män på Brunnshusgatan i höjd med Klings kiosk. Mannen själv har angett för polisen att det var mellan sex och åtta män.

– De har konfronterat den ensamme killen och frågat vad han hade i sin påse och han sade att det var mat men ville inte visa påsen, och då blev de aggressiva och hoppade på honom, säger Tommy Nygren, befäl vid polisen i Region Nord.

Mannen ska enligt anmälan ha fått motta minst två slag från minst två av personerna.

– Han sprang hem och det var två personer som försökte springa ikapp honom, men han lyckades ta sig in och låsa sin dörr. Han ringde oss och var riktigt skärrad, säger Tommy Nygren.

Mannen anmälde händelsen till polisen klockan 04:10 på lördagsmorgonen och närmsta polispatrull var då upptagen med en sjuktransport, men polisen skulle under morgonen besöka mannen för att förhöra honom om händelsen.

– Han lät inte onykter, så vi kan förhoppningsvis få bra signalement, säger Tommy Nygren.

Det är i nuläget oklart om mannen ådrog sig några skador.

Mer läsning

Annons