Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera fall av misshandel under helgen

Under gångna helg anmäldes flera fall av misshandel till Örnsköldsvikspolisen.

Annons

Vid tvåtiden natten mot söndag uppstod ett bråk utanför Merry Can på Strandagatan. En man i 30-årsåldern hittades liggande på marken och när han kvicknade till berättade han att han blivit slagen och visade en skada på läppen. Mannen kunde inte redogöra för vad som hade hänt honom och blev även aggressiv mot polispatrullen på plats.

Det hände mer utanför Merry Can under natten mot söndag. En man i 35-årsåldern anmälde att han blivit knuffad så att han slagit huvudet mot marken.

Natten mot lördag inträffade även en misshandel på stationsplan. En man i 20-årsåldern anmälde en annan man för att han slagit honom flera gånger i ansiktet.

Natten mot söndag blev en man i 30-årsåldern som befann sig på akutmottagningen våldsam och försökte kasta en stol på en sjuksköterska. Polisen fanns av en slump på plats i ett annat ärende och kunde omhänderta den berusade mannen. Sköterskan skadades inte.

På lördagskvällen kallades en patrull till en lägenhet i Domsjö där en 40-årig kvinna hade uppträtt oregerligt berusad. På plats anmälde kvinnan en man som befann sig i lägenheten för misshandel då han ska ha hållit hårt i hennes handleder.

Mer läsning

Annons