Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Björna hämtade i kapp underläge och kryssade mot KB 65

I halvtid ledde KB 65 matchen på bortaplan i division 4 Ångermanland herr i fotboll mot Björna med 2–0. Men i andra halvlek jobbade sig Björna in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2.

– En match vi får vara nöjda med. Vi är inte alls med i första halvlek och slarvar både med och utan boll och KB65 är bättre än oss. Det resulterar också i att vi ligger under med 0–2 i halvtid. Vi gör ett par byten och skärper till oss efter paus, skärper vi till oss och gör vi ett par byten, Lennie Näsman och Axel Lundgren som kommer in ger energi till hela laget. Vi kvitterar efter bara ett par minuter och sett till hur resten av matchen såg ut hade så hade vi velat vinna. Men vi är jättenöjda på det sätt spelarna vänder på matchen efter paus, kommenterade Björnas tränare Kent Eriksson.

Det innebär sjunde matchen i rad utan förlust för KB 65.

Målgörare för Björna var Daniel Persson och Rasmus Vallrud, medan målen för KB 65 gjordes av Elis Karlsson och Niclas Öberg.

Det här betyder att Björna är kvar på femte plats, och KB 65 stannar på fjärde plats, i tabellen.

Onsdag 18 september möter Björna Anundsjö 2 borta 18.00 och KB 65 möter Arnäs borta 19.00.