Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Björn Rosenström till Kramfors Folkfest

Kramfors Folkfest har gjort klart med sin första artist.
Spelar på festivalen gör låtskrivaren och artisten Björn Rosenström.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter

Kramfors Folkfest årgång 2016 hålls den 17-18 juni, som vanligt i Kramfors centrum. Nu offentliggör arrangörerna, Höga kusten nöje AB, att man bokat upp låtskrivaren och artisten Björn Rosenström för kommande festupplaga.

Göteborgaren Rosenström, som fick sitt stora genombrott 1996 med skivan "Låtar som är sådär" har bland annat haft hits med låtar som "Raggarrock - pojkarna som busar", "Het", "Ragnar", "En gång är ingen gång" och "Lurad".

– Vi tror att Björn Rosenströms musik passar bra på Kramfors Folkfest. Många vill säkerligen sjunga med i hans låtar, förklarar Börje Weserlind, projektledaren för Kramfors Folkfest.

Bortsett från musik blir det såklart även diverse andra kringaktiviteter under Folkfesten, exempelvis står man värd för ett av fyra SM-kval i tävlingen "Världens starkaste män och kvinnor".

– Vi har en hel del på gång, så mycket kan jag säga, konstaterar Börje Westerlind.

Ytterligare nyheter och artister till Folkfesten offentliggörs successivt.

LÄS ÄVEN: Det blir folkfest i Kramfors även i sommar - tre artister klara