Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Biltjuv mejade ned fyrabarnsmor

Annons

En biltjuv i Storbritannien som mejade ned en fyrabarnsmor med hennes egen bil har dömts till livstids fängelse.

Tjuven slog till när kvinnan skrapade is på rutorna innan hon skulle köra en son till skolan i Langley väster om London, för ett år sedan. Den narkotikapåverkade mannen körde på kvinnan, som räddades av ett vittne som ringde efter ambulans. Hon fick en hjärtattack och hamnade i koma med livshotande skador, bland annat punkterad lunga, inre blödningar och brott på armar, ben och bäcken. Den 46-åriga kvinnan sitter i dag i rullstol och kanske aldrig mer kan gå.

Den 34-årige gärningsmannen har de senaste 20 åren avtjänat en rad fängelsestraff för olika våldsbrott. Han har erkänt brottet och dömdes till ett icke tidsbestämt straff. Hans offer, Caroline Johnson, var nöjd med domen.

Det har gått ett år sedan den ödesdigra morgonen som ändrade mitt liv för alltid, men jag är ändå här i dag och jag är så tacksam att rättvisa skipats.