Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilist voltade och landade på taket på E4 norr om Härnösand

En singelolycka inträffade på E4 mellan Älandsbro och Utansjö i Härnösands kommun under natten till lördagen. En personbil hittades liggande på taket vid vägkanten – men det fanns ingen förare kvar på plats.

Vid 04.20-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till en singelolycka i norrgående körfält på E4, mellan Älandsbro och Utansjö.

– Det var en bil som låg på taket vid vägkanten men det var ingen person kvar på plats, föraren hade avvikit, säger Jörgen Pallin, styrkeledare vid räddningstjänsten.

Räddningstjänsten kontrollerade så att det inte var något läckage från bilen, innan de kunde återgå till stationen.

Polisen lyckades få kontakt med bilägaren under natten och det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

– Bilägaren hade lämnat platsen och ringt efter bärgare själv, säger Björn Pettersson, befäl vid polisens regionledningscentral.

Ingen person uppges ha skadats i olyckan.

Bilen bärgades bort från platsen vid 07.05. Polisen var kvar på platsen tills dess att bilen hade bärgats, och har nu upprättat en anmälan om trafikolycka.

Positionen på kartan är ungefärlig.