Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bil körde ner i damm

En bil med två personer körde ner i en damm på Arrievägen i Malmö på måndagskvällen. Föraren försökte undkomma en trafikkontroll, när han i stället förlorade kontrollen över bilen och körde av vägen.

De vägrade stanna, men hann inte mer än tvåhundra meter innan de åkte av. Vi misstänker att båda var narkotikapåverkade, säger Calle Persson, informatör vid Skånepolisen.

Den ene mannen fördes till sjukhus med lindrigare skador. Den andre omhändertogs för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott eller drograttfylleri. Det är inte klart vem av de två som körde bilen.

Det får utredningen visa, säger Calle Persson vid Skånepolisen.

Männen ska ha lämnat uppgifter till polisen om att det fanns en tredje person i bilen. Personen har dock inte hittats, trots att polisen har sökt med hundar i området.

Vi tror att de bara var två i bilen. Att säga att det fanns en tredje person som körde kan ju vara ett sätt att undgå misstanken om rattfylleri, säger Calle Persson.