Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Big Meet med utställning och cruising

Det var trångt i Stadsparken i Sollefteå i lördags. På varje kvadratmeter stod en bil eller en motorcykel eller en försäljare.

Och när det var dags för cruising vällde bilarna in på raggarvarvet. Stämningen var hög och vädret var varmt och skönt.

För sjunde året i rad arrangerade motorklubben i Sollefteå bilutställning med veteranbilar och motorcyklar med avslutande cruising på kvällen.

Dagen kunde inte ha blivit bättre. Antalet utställda bilar var rekordstort. Och när det var dags för motorcykelkortege fullkomligt vällde det in motorcyklar.

?Det brukar vara ett par stycken och något sådant här har jag inte varit med om, sa Rino Westberg, som varit huvudansvarig för arrangemanget, men som från och med i år slutar på den posten.

Ägarna till fem bilar och två motorcyklar valdes till de dagens finaste, men gladast var nog Anders Eriksson från Resele som med sin Cadillac Eldorado från 1966 fick publikens pris.

Intresset för veteranbilar ökar, trots det höga bensinpriset. Men samtidigt ökar också värdet på bilarna så det höga bensinpriset kan vara ett plus, menade en av utställarna.

Och när klockan slog sju på kvällen startade den stora cruisingen.


GAJE BLIXT