Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Biff Rydberg

/

Annons
Biff Rydberg (receptet är Per Morbergs)
Ingridienser:
  • 4 portioner.
  • 700 gram oxfilé.
  • 800 gram potatis.
  • 4-5 matskedar rapsolja till stekning.
  • 50 gram smör till stekning.
  • 2 gula lökar.
  • Salt och svartpeppar från kvarn.
  • 4 äggulor till servering.

  • Skala potatisen och skär den i centimeterstora tärningar. Råstek potatistärningarna i hälften av oljan och smöret i en stor stekpanna. Ställ åt sidan.
  • Skär köttet i lika stora tärningar och hacka löken.
  • Tillsätt resten av smöret och oljan i pannan och stek kött och lök hastigt. Smaka av med salt och peppar från kvarn.
  • Servera med äggula.
Annons