Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bengan Jansson drog fullt hus på Hullsta gård

Lions Club Sollefteå bjöd på seniorafton en torsdags i början av april på Hullsta Gård och troligen blev det något av ett publikrekord. Cirka 400 förväntansfulla personer kom, och mängder med extra stolar fick letas fram från alla utrymmen i huset

Annons

Bengan Jansson och hans eminenta trio var mycket underhållande med varierande musik, otroligt bra dragspelslirande  och roliga anekdoter mellan låtarna som uppskattades mycket. Den månghövdade publiken var med på noterna och sjöng med på en hel del av låtarna.

Lions i Sollefteå kan bjuda på dessa återkommande underhållningar tack vare  Angeby-Hamberg-fonden som stipulerar att pengarna skall nyttjas för att roa seniorerna i kommunen.

Det blir ett nytt tillfälle att låta sig roas i slutet av oktober då Lions Club Sollefteå återkommer med ett nytt arrangemang av högsta klass!

Personalen på Hullsta Gård gjorde ett fantastiskt jobb när massor av extra mackor och fika fick göras i ordning på kort tid.  Ett stort tack till Fredrik med flera i personalen!

För LC Sollefteå,

Sven-Erik Söderin

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons