Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravningar

I Anundsjö, Duvans kapell, har begravning ägt rum efter Birgit Liljedahl, Bredbyn. Officiant var Sven-Olov Näslund. Musik framfördes av Sven Olof Östman. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Arnäs, Kärlekens kapell, hölls begravningsgudstjänst efter Ture Lindmark, Arnäsvall. Officiant var Per Larsmark. Solist var Malcolm Chambers och för musiken svarade Sven Edsfors. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Arnäs kyrka har begravning ägt rum efter Ragnar Karlsson, Bodum. Präst var Ulf Söderlind och musik framfördes av Sven Edsfors. Minnesstund hölls i hemmet.

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst efter Åke Bylund, Ultrå, ägt rum. Officiant var Kurt Enberg. För musiken svarade Göran Lundberg. Solosång sjöngs av Miranda Granstedt med ackompanjemang på gitarr av Jesper Bylund. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst efter Kurt Olofsson ägt rum. Musik och solosång framfördes av Evelina Hermansson och Robert Hermansson. Kantor var Sören Öberg och präst Zandra Zinner.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst efter Karl-Axel Sjöberg ägt rum. Kantor och sångsolist var Marie Hörnell och präst Zandra Zinner. Minnesstund hölls i Själevads församlingshem.

I Trehörningsjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ragnar Nordin, Björna. Officiant var Cecilia Nelin. För orgelmusik svarade Oskar Wedman och Malcolm Chambers för solosång med pianoackompanjemang.