Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravningar

I Anundsjö, Duvans gravkapell har begravningsgudstjänst ägt rum efter Åke Vestin, Bredbyn. Musik framfördes av musiklärare Sven-Olof Östman och sång av Anci Persson. Präst var Kenneth Lindmark.

I Arnäs kyrka hölls begravningsgudstjänst efter Gudrun Nordin, Brösta. Officiant var Per Larsmark. Efter akten hölls minnesstund i Arnäs församlingshem.

I Sidensjö kyrkan har begravningsgudstjänst efter Gunhild Stefl ägt rum. Officiant var Gunnel Hellgren. För musik svarade Michael Linné.

I Själevads kyrka har begravning hållits för Henrik Norman, Domsjö. Officiant var Ulla-Britt Sundin. För musiken svarade Marie Hörnell som spelade på flygel. För sång stod Annelie, Erika och Annika Andersson samt Martin Lundberg, och för gitarr Börje Svensson. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst hållits för Ulla Mo, Domsjö. Präst var Ingrid Skagersten. För musiken stod Jonas Nyström och för solosång med ackompanjemang Stina och Jens Engelbrecht. Minnesstund hölls i församlingshemmet Själevad.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst ägt rum för Lea Norlund, Mellansel. För orgelmusiken svarade Marie Hörnell, officiant var Birgitta Blomqvist. Efteråt hölls minnesstund i församlingshemmet.

I Örnsköldsviks kyrka, Undrens kapell, har begravningsgudstjänst efter Ingrid Viksten, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Carola Sjölind Westin och för musiken svarade Niklas Jansson. Minnesstund hölls efteråt i församlingshemmet.