Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravningar

I Arnäs, Kärlekens kapell, har en borgerlig begravning hållits efter Ann-Britt Eklund, Örnsköldsvik. Officiant var Josefine Bergner.

I Arnäs, Kärlekens kapell, har begravning hållits för Ingrid Vik. Officiant var Åsa Alexandersson och musiker Sven Edsfors.

I Arnäs kyrka har begravning hållits för Kjell Brodin. Officiant var Åsa Alexandersson, solist Sara Karlsson och musiker Oskar Wedman.

I Arnäs, Kärlekens kapell, har begravning hållits för Kenneth Terp. Officiant var Åsa Alexandersson och musiker Sven Edsfors.

I Björna, Löftets kapell, har begravning ägt rum för Magda Lindkvist. Officiant var Roland Sundqvist och organist Peter Preston. För sång stod barnbarnet Greta och Barbro och Roland. Under minnesstunden sjöng även barnbarnsbarnet Hedvig.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst efter Sture Hedström ägt rum. Musik och solosång framfördes av Rebecka Sjöberg och Henrik Söderström. Kantor var Thomas Sondell och präst Zandra Zinner. Minnestund hölls i Själevads församlingshem.

I Örnsköldsvik, Pingstkyrkan, har begravningsgudstjänst hållits för Kjell-Arne Öhman. Officiant var Lennart Holmner. Rune Andersen omramade akten med musik samt ackompanjerade sångaren Ulf Wedin. Minnesstund hölls i församlingsvåningen.