Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravningar

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst ägt rum efter Kurt Olov Uno Lundin, Husum. Officiant var Roland Ahlstrand.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.I Härnösand, Heliga Korsets kapell, har begravningsgudstjänst hållits efter Bertil Johansson. Officiant var Arne Wiig och vid orgeln spelade Lars G Fredriksson. Efter begravningsakten samlades de närmaste till en minnesstund.I Härnösand, Heliga Korsets kapell, har begravningsgudstjänst hållits efter Göta Skoglund. Officiant var Arne Lannstål och vid orgeln spelade Lars G Fredriksson. Efter gravsättning samlade de närmaste till minnesstund.I Själevads kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Carlabel Berglund, Hörnett. Officiant var Åke Sjöström och för musiken svarade Håkan Dahlén och för solosång Daniel Söderberg, som ackompanjerades på piano av Mikael Lindström. Minnesstund hölls i församlingshemmet.


/Allehanda.se