Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 25 november

Annons

I Arnäs kyrka har begravningsgudstjänst för Gudrun Norenius, Bonäset, ägt rum. Pia Boija var officiant och för musik stod Oskar och Anna-Maria Wedman. Minnesstund hölls i hemmet.

I Bjärtrå kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Havard Hagström, Lugnvik. Officiant var Elisabeth Grafström och Ignatia Folcker framförde orgelmusik. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst efter Aldor Andersson, Norrsvedje, Bjästa, hållits. Officiant var Lennart Kempe. För musik och sång stod Ida Linné. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst efter Johan Nyström, Sörtjärn, Sidensjö, hållits. Lennart Kempe var officiant och Marianne Skoglund svarade för musik och sång.

I Sollefteå kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Verner Jonsson. Officiant var Elisabeth Norén och för musiken svarade Birgitta Binnegård. JanEric Lantz medverkade med solosång. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Säbrå kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum för Jan Eris Eriksson, Härnösand. Officiant var Ulf Andersson och organist Per Bergius. Efter akten inbjöds till minnesstund i Församlingsgården.

I Örnsköldsvik, sjukhusets bisättningsrum, har begravningsgudstjänst för Maja Dahlén, Örnsköldsvik, ägt rum. Ingrid Skagersten var officiant. För musiken stod Håkan Dahlén och sjöng gjorde Margaretha Norberg.

Mer läsning

Annons