Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 23 december

Annons

I Anundsjö, Duvans kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Gudrun Westman, Sörflärke. Sven-Olov Näslund var officiant och för musiken stod Johanna Eriksson. Minnestund hölls i församlingsgården.

I Anundsjö, Duvans kapell, har begravningsgudstjänst efter Ulla Kallin, Österfannbyn, ägt rum. Officiant var Sven-Olov Näslund. Spelade musik gjorde Johanna Eriksson. Minnestund hölls i församlingsgården.

I Arnäs, Kärlekens kapell, har begravningsgudstjänst efter Lars-Erik Lundgren ägt rum. Officiant var Lindha Grimell och för musiken svarade Oskar Wedman.

I Björna kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Margit Vikman, Långviksmon. Kjell-Erik Edlund var officiant. För musik och sång svarade Sara Sjöberg. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Björna kyrka har begravningsgudstjänst för Wolfgang Eriksson, Näset, Långviksmon ägt rum. Officiant Kjell-Erik Edlund. Sara Sjöberg stod för sång och musik. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Inga-Britt Olsson, Örnsköldsvik. Officiant var Lennart Kempe. För musik och sång stod Ida Linné.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst hållits för Ester Johansson, Örnsköldsvik. Officiant var Ingrid Skagersten. Musiken stod Håkan Dahlén för. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst efter Hans Lindberg, Domsjö, ägt rum. Officiant var Peter Persman. För musik och solosång svarade Marie Hörnell. Minnesstund hölls i kretsen av familjen.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Gertrud Stenlund, Örnsköldsvik, hållits. Peter Persman var officiant. Marie Hörnell svarade för sång och musik. Minnesstund hölls i kretsen av de närmaste.

I Örnsköldsvik, Undrens kapell, har begravningsgudstjänst för Helen Granberg, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Evelina Hermansson och för musiken svarade Erika Sjödin.

I Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kyrka, har begravningsgudstjänst hållits för Margit Andersson, Örnsköldsvik. Evelina Hermansson var officiant. Musiken stod Erika Sjödin för.

I Örnsköldsvik, Undrens kapell, har begravningsgudstjänst för Bertha Nordenmark, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Marie Edström och för musiken svarade Erika Sjödin. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Mer läsning

Annons