Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 16 september

Annons

I Arnäs kyrka har begravningsgudstjänst efter Sven Selander, Stranne, ägt rum. Officiant var Lindha Grimell och för musiken svarade Sven Edsfors. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Arnäs, Kärlekens kapell, har begravningsgudstjänst efter Nancy Lundberg ägt rum. Officiant var Lindha Grimell och musik spelades av Oskar Wedman.

I Nätra kyrka har begravningsgudstjänst efter Karl Wisten, Sundbyberg, ägt rum. Officiant var Mayne Åström. För musiken svarade Ida Linné. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Ramsele kyrka, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Per "Pelle" Persson, Hocksjön, Ramsele. Officiant var Maria Kihl och musik spelades av Ann-Sofie Baarman. Carola Sjödin Johansson medverkade med sång och på tvärflöjt. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevads kyrka har begravningsgudstjänst efter Kjell Sjöberg, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Magnus Aasa som även medverkade med solosång. Musik spelades av Håkan Dahlén. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Nils Eric Mikael Östman, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Jan Grimell och musik spelades av Håkan Dahlén.

I Solbergs kyrka har begravningsgudstjänst för Bertil Persson, Mellansel, ägt rum. Officiant var Sven-Olov Näslund och för musiken stod Johanna Eriksson.

Mer läsning

Annons