Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 12 november

Annons

I Boteå kyrka, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Lars Strandberg, Undrom, i Boteå kyrka. Officiant var Rolf Öhlén. Eva Rosell omramade akten med orgelmusik. Minnesstund hölls i Socekenstugan.

I Dals kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Ingeborg Lindmark, Sollefteå. Officiant var Elisabeth Grafström, Ulla-Marie Nilsson ramade in akten med orgelmusik och Mats-Åke Nordlander svarade för solosång. Efter akten hölls minnesstund i Sockenstugan

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst för Harry Lundström, Husum, ägt rum. Håkan Udd var officiant. Göran Lundberg spelade musik och sjöng gjorde Britt-Inger och Ingemar Fryklund. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Härnösand, Heliga Korsets kapell har begravningsgudstjänst hållits för Gusti Andersson, Härnösand. Som officiant tjänstgjorde Cristina Grönroos och för orgelmusiken svarade Gundega Novotny.

I Härnösand, Heliga Korsets kapell har borgerlig begravning ägt rum för Elisabet Lundgren, Härnösand. Som officiant tjänstgjorde Staffan Andersson och för orgelmusiken svarade Per Bergius.

I Resele kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Kurt-Lennart Karlsson, Sollefteå. Officiant var Marthin Jönsson och Per-Olof Swing svarade för orgelmusiken. Efter akten hölls minnesstund i Församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Ingrid Andersson, Sund, hållits. Officiant var Ulla-Britt Sundin. Andreas Söderholm sjöng till musik av Håkan Dahlén. Minnesstund i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet har begravningsgudstjänst hållits för Bengt Sjögren, Örnsköldsvik. Officiant var Berne Isacsson och för orgelmusiken svarade Håkan Dahlén. Solist var Thomas Sondell. Minnesstund i församlingshemmet.

I Sidensjö kyrka har begravningsgudstjänst efter Viveka Karlsson, Sidensjö, ägt rum. Officiant var Mayne Åström. För sång och musik svarade Pernilla Sjölund. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Skorpeds gravkapell har begravningsgudstjänst efter Gerdis Persson, Skorped, ägt rum. Officiant var Kenneth Lindmark och för musik svarade Sven-Olof Östman. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Sollefteå, Gunillakapellet, har begravningsgudstjänst hållits efter Ann-Marie Öhrbom, Sollefteå. Officiant var Charlotte Odelberg, Mika Lidén svarade för orgelmusiken och Bengt Söderlund var vaktmästare. Efter akten hölls minnesstund i Församlingsgården.

I Örnsköldsvik, sjukhusets krypta har begravningsgudstjänst ägt rum efter Hjalmar Söderström, Själevad. Officiant var Thomas Norberg och för musiken svarade Niklas Jansson.

Mer läsning

Annons