Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 10 september

Annons

I Anundsjö, Duvans kapell, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Vivi-Anne Lindgren, Gimåt - Arnäs. Officiant var Sven-Olov Näslund och musik spelades av Monica Lundin.

I Arnäs kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Stefan Dyner, Gullvik. Officiant var Pia Boija. För musiken svarade Sven Edsfors och solosång till eget gitarrackompanjemang framfördes av Björn Salomonsson. Minnesstund hölls i kretsen av de närmaste.

I Bjärtrå kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum för Annelie Westin, Härnösand. Officiant var Karin Bodin och vid orgeln spelade Sten Ulander. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Edsele kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Magnhild Andersson, Edsele. Maria Kihl var officiant och för orgelmusiken svarade Ann-Sofie Baarman. Karl-Axel Long deltog med solosång. Efter akten hölls en minnesstund på Edselegården.

I Gideå kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Allis Strömgren, Byviken. Officiant var Eva Nordung Byström och för musiken stod Karin Johansson. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Härnösand, Heliga Korsets kapell, har begravningsgudstjänst för Kjell Hultman, Härnösand, ägt rum. Officiant var Johanna Janzon Wikström och vid orgeln spelade Gundega Novotny. Minnesstund hölls på Sankt Petrilogen.

I Högsjö kyrka har begravningsgudstjänst för Karl-Göran Törnqvist ägt rum. Officiant var Johan Holgersson och vid orgeln spelade Hans Nyberg.

I Multrå kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Sven-Olov Sjöblom, Sollefteå. Officiant var Elisabet Norén och organist Mika Lidén. Sofia Sahlin deltog med flöjt och Christian Sahlin på cello. För solosång svarade Mats-Åke Nordlander och för körsång Multrå kyrkokör. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Lennart Lundqvist, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Berne Isacson och för musiken svarade Barbro Bylund. Solosång framfördes av Sofia Ståhl. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Säbrå kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum för Ove Eriksson, Härnösand. Officiant var Johan Holgersson och för musik på orgel svarade Per Bergius. Minnesstund hölls i församlingsgården.

Mer läsning

Annons