Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 1 oktober

Annons

I Anundsjö, Duvans kapell, har begravningsgudstjänst för Christer Nilsson, Bredbyn, hållits. Sven-Olov Näslund var officiant och musik stod Monica Lundin för.

I Edsele kyrka, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Leif Larsson, Norrboholm. Officiant Maria Kihl. För musiken svarade Gunilla Rudehill och sång Cicci Jakobsson. Minnesstund hölls i hemmet.

I Härnösands domkyrka har begravningsgudstjänst ägt rum för Åke Eriksson, Härnösand. Officiant var Cristina Grönroos och organist Gundega Novotny. Minnesstund hölls i Församlingsgården.

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst för Sofie Lundqvist, Dombäcksmark, hållits. Håkan Udd var officiant, Göran Lundberg stod för musiken och Margareta Moritz sjöng solo. Minnesstund hölls i församlingshemmet på Vallen.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst efter Nils-Gunnar Westerlund, Bjästa, ägt rum. Officiant var Kurt Enberg. För musik och solosång svarade Marianne Skoglund. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Lennart Näslund, Ramsele, tidigare Hörnett, ägt rum. Peter Persman var officiant och Marie Hörnell svarade för musiken. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Sollefteå, Rikets Sal, har begravningsgudstjänst hållits efter Ulla-Britt Fridh, Sollefteå.

I Örnsköldsviks kyrka har begravningsgudstjänst för Olle Bylund, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Thomas Norberg och för musiken svarade Niklas Jansson. Ulf Wedin medverkade med solosång och saxofonsolo. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Örnsköldsviks kyrka, Undrens kapell, har begravningsgudstjänst för Ingeborg Markusson, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Thomas Norberg och musik spelades av Niklas Jansson. På flöjt medverkade Ulrika Markusson och på cello Johanna Markusson. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Mer läsning

Annons