Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Gudmundrå, Mariakapellet, har begravningsgudstjänst efter Ingrid Berggren ägt rum. Officiant var David Tosteberg. Som organist tjänstgjorde Marianne Nilsson och Anders Berggren framförde solosång. Efteråt hölls en minnesstund i församlingsgården.

I Gudmundrå, Mariakapellet, har begravningsgudsjänst efter Lars Nordin ägt rum. Officiant var David Tosteberg och organist Marianne Nilsson. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Härnösands domkyrka har begravningsgudstjänst hållits för Erland Aspholm, Härnösand. Officiant var Tor Frylmark och organist Per Brudsten. Minnesstunden hölls på St Petri logen.

I Nora kyrka, har begravningsgudstjänst hållits för Siw Nordlöf, Nora. Officiant var Eva Lång och kantor var Annika Stockberg. Solist var Annika Winhagen. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Resele kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Hilda Modin, Strand. Marthin Jönsson var officiant och för kyrkomusiken stod kantor Göran Rulander. Resele spelmän deltog med musik. Efter akten hölls en minnesstund i församlingshemmet.

I Resele kyrka har begravningsgudstjänst efter Klas Mähler, Tängsta, hållits. Officiant var Marthin Jönsson och kyrkomusiker Göran Rulander. Efter akten hölls en minnesstund på Myregården.

Mer läsning

Annons