Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Arnäs, Kärlekens kapell, har begravningsgudstjänst för Roland Sjöström ägt rum. Officiant var Ulf Söderlind och musik framfördes av Sven Edsfors. Därefter hölls en minnesstund i hemmet.

I Gideå kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ann-Mari Holmström, Västergissjö och Björkhem. Präst var Pia Boija och kantor Oskar Wedman. Barnbarnet Anton Persson sjöng till eget gitarrackompanjemang, sång framfördes också av Ann Jacobsson som ackompanjerades av Oskar Wedman på piano. Minnesstund hölls därefter i församlingshemmet.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Valborg Nordin, Bjästa. Officiant var Ingrid Skagersten och för musiken stod Michael Linné. Minnesstund hölls i församlingshemmet Nätra.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst efter Kenneth Söderberg, Bjästa, ägt rum. Officiant var Gunnel Hellgren. För musik svarade Michael Linné.

I Själevad, i Uppståndelsekapellet har begravningsgudstjänst för Vilhelm Dahlbäck ägt rum. Officiant var Ulla-Britt Sundin. Jonas Nyström omramade akten med orgelmusik samt spelade ett trumpetsolo. Därefter hölls en minnesstund i församlingshemmet.

I Örnsköldsviks kyrka, undrens kapell har begravningsgudstjänst efter Runa Wiklund ägt rum. Officiant var Karin Sivertsson, kantor Erika Sjödin och sjöng gjorde Malcolm Chambers.

Mer läsning

Annons