Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Grundsunda gravkapell hölls den 15 april begravningsgudstjänst Inga-Britt Åström, Fanbyn. Präst var Monica Eltvik och kantor var Göran Lundberg.

I Grundsunda gravkapell hölls den 22 april begravningsgudstjänst för Ingrid Eriksson, Banafjäl. Präst var Monica Eltvik och kantor var Göran Lundberg.

I Grundsunda gravkapell hölls den 29 april begravningsgudstjänst för Rakel Olsson, Husum. Präst var Monica Eltvik och kantor var Göran Lundberg.

I Grundsunda gravkapell hölls den 6 maj begravningsgudstjänst för Hjördis Nordgren, Husum. Präst var Monica Eltvik och kantor var Göran Lundberg.

I Grundsunda gravkapell hölls den 6 maj begravningsgudstjänst för Karin Larsson, Husum. Präst var Monica Eltvik och kantor var Göran Lundberg.

I Grundsunda gravkapell hölls den 20 maj hölls begravningsgudstjänst för Knut Pettersson, Husum. Präst var Monica Eltvik och kantor var Göran Lundberg.

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst hållits för Hans-Olof Widmark, Örnsköldsvik. Präst var Monica Eltvik och kantor var Göran Lundberg.

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst hållits för Dan Erik Åström, Järved. Präst var Monica Eltvik och kantor var Göran Lundberg.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst efter Birgitta Johansson har ägt rum i Uppståndelsekapellet, Själevad. Officiant var Zandra Zinner och för musiken svarade Jonas Nyström.

I Örnsköldsvik, Sjukhusets bisättningslokal, har begravningsgudstjänst för Karin Kajsa Andersson, Gullänget, ägt rum. Officiant var Carola Sjölind Westin och för musiken på orgel svarade Erika Sjödin. Minnesstund hölls efteråt i privat regi.

I Örnsköldsviks kyrka, Undrens kapell, har begravningsgudstjänst för Roland Selling, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Carola Sjölind Westin.  Erika Sjödin omramade akten med musik på orgel. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Mer läsning

Annons