Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Anundsjö, Duvans kapell, har begravning ägt rum för Gene Hennström, Kubbe. Officiant var Sven-Olov Näslund. Musik framfördes av Johanna Eriksson och Berit Ågren bjöd på dragspelsmusik.

I Arnäs, i Kärlekens kapell, har begravningsgudstjänst hållits efter Jan-Erik Byström, Idbyn. Officiant var Per Larsmark.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Inga-Britt Westin, Bjästa. Präst var Ingrid Skagersten och för musiken stod Ida Linné. Minnesstund hölls i Nätra församlingsgård.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Greta Wendel, Köpmanholmen. Präst var Ingrid Skagersten. Musik framfördes av Marianne Skoglund och solosång av Lena Bagge Lindström. Minnesstund hölls i egen regi.

I Skorpeds kyrka har begravning ägt rum för Arne Nordin, Djupsjö. Präst var Arne Lannestål, Härnösands domkyrkoförsamling. Orgelmusik framfördes av Monica Lundin och Erika Sjödin bjöd på solosång. Minnesstund hölls på församlingshemmet.

I Trehörningsjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ingvar Johansson, Trehörningsjö. Officiant var Cecilia Nelin. För musik på dragspel och orgel svarade David Wahlén. Minnesstund hölls på Kerstins udde.

Mer läsning

Annons