Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Anundsjö kyrka begravningsgudstjänst ägt rum efter Mats Liv, Bredbyn. Musik framfördes av kantor Monica Lundin. Präst var Kenneth Lindmark. Efteråt blev det minnesstund i församlingsgården.

I Anundsjö, Duvans gravkapell, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Dagmar Viklund, Bredbyn. Musik framfördes av musiklärare Sven Olof Östman och sång av Inga-Britt Svensson. Präst var Kenneth Lindmark. Efteråt blev det minnesstund i Tjärnstugan.

I Sidensjö kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Jörgen Edfors, Överhörnes. Officiant var Janet Eriksson och för musiken svarade Marianne Skoglund. Rebecka Sjöberg och Henrik Söderström sjöng tre sånger till eget ackompanjemang. Minnesstund hölls i Valhalla, Drömme.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Helge Vallin, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Johnne Sturesson. Jonas Nyström stod för musiken.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Ewa Kristmansson, Domsjö, ägt rum. Officiant var Peter Persman och för musiken svarade Jonas Nyström. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Örnsköldsviks kyrka, Undrens kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Maj-Britt Nordström, Örnsköldsvik.  Officiant var Fride Gustafsson som också sjöng en solosång. För orgelmusiken svarade Niklas Jansson.

Mer läsning

Annons