Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Arnäs kyrka, har begravningsgudstjänst efter Ingela Filiz, Domsjö, ägt rum. Officiant var Carola Sjölind Westin och för musiken på orgel svarade Sven Edsfors. Patrik Forslund sjöng solosånger till eget gitarrackompanjemang. Minnesstund hölls efteråt i församlingshemmet.

I Arnäs, Kärlekens kapell, har begravning ägt rum för Jan Andersson, Örnsköldsvik. Präst var Ulf Söderlind och musik framfördes av Sven Edsfors. Minnesstund hölls i hemmet

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Rune Lindström, Bjästa. Präst var Ingrid Skagersten och för musiken stor Marianne Skoglund.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Inger Söderlind, Domsjö, ägt rum. Peter Persman var officiant. För musik och solosång stod Jonas Nyström. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravning ägt rum för Bo Lindberg, Åsliden. Officiant var Ulla-Britt Sundin. Musiker Jonas Nyström och Eva-Lotta Norberg sjöng solosång. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst efter Nils Birger Norberg ägt rum. Officiant var Marta Wiberg. För musiken svarade Anna-Karin Adolphsson. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Själevads kyrka har begravning ägt rum för Sten Johansson, Myckling. Officiant var Ulla-Britt Sundin. Musiker Jonas Nyström som även ackompanjerade Lillemor Bodin-Carlsson som sjöng en solosång. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Mer läsning

Annons