Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravning

I Junsele, Mariakapell, har borgerlig begravning ägt rum efter Thure Åström, Junsele. Officiant var Carola Sjödin Johansson.

I Junsele, Mariakapell, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Agnes Alfredsson, Junselevallen. Officiant var Gunilla Fluur och för musiken svarade JennyAnne Gradin.

I Nora kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Astrid Lundin. Officiant var Hans Malmehed. Annika Stockberg var kantor och Klas Norberg medverkade som solist.

I Sollefteå, Gunillakapellet, har begravningsgudstjänst hållits efter Kjell Lundin. Officiant var Charlotte och för orgelmusiken svarade Mika Lidén

I Säbrå kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Erik Byström. Officiant var Ulf Andersson och organist Tomas Bergius.

I Ullånger kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Olof Vedin, Knäppa Ullånger. Mats Hallin var officiant och Magnus Skoglund svarade för sång och musik. Sång framfördes även av syskonbarnen.

I Vibyggerå kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Lars Hansson, Åsvedjan Docksta. Officiant var Mats Hallin och för sång och musik svarade Magnus Skoglund.