Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barnstjärnan: "Min serie är skräp"

Annons

Skådespelaren Angus T Jones, som medverkat i komediserien "Två och en halv män" sedan 2003, har blivit frälst och plötsligt har det gått upp för honom att hans egen tv-serie "bara är skräp". Numera 19-årige Jones har enligt Tmz spelat in en video där han vädjar till tittarna att stänga av tv:n.

Snälla sluta titta på serien och fylla era huvuden med skräp, syns och hörs skådespelaren säga i videoklippet, där han också hävdar att tv-tittande är direkt skadligt för hjärnan.

Angus T Jones tjänar i runda slängar två miljoner per avsnitt på att porträttera Jake Harper i den populära serien, men pengarna tar han emot mot sin vilja.

Jag är med i "Två och en halv män", men jag vill inte vara det, förklarar han. Jag vill inte bidra till fiendens plan. Man kan inte vara en sann gudsfruktande person och samtidigt medverka i en sådan serie.

Enligt Fox News säger Jones att han har kontrakt med serien i ytterligare ett år. "Två och en halv män"-skaparen Chuck Lorre och tv-bolaget CBS som sänder serien har ännu inte kommenterat skådespelarens utspel.

Mer läsning

Annons