Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bah Kuhnke gör 70-talsballad

"Det här måste vara 'Dolda Kameran'". Det var den första tanken som strömmade genom Johannes Bah Kuhnkes huvud när han blev tillfrågad om att medverka i Melodifestivalen.

Det tog ett tag innan jag fattade att det faktiskt var seriöst. Jag har ju musikutbildning och har gjort mycket musikalroller genom tiderna, men jag är faktiskt främst skådespelare, säger Johannes Bah Kuhnke, som även är aktuell i kritikerrosade "De tre musketörerna" på Stadsteatern i Stockholm.

Med den 70-talsosande balladen "Tonight" kommer Johannes Bah Kuhnke medverka i Melodifestivalens tredje deltävling i Göteborg.

Detta är ju så stort jämfört med allt jag gjort hittills. Visst har jag erfarenhet av att uppträda inför publik, men det här är något helt annat. Samtidigt vet jag att min låt är ruskigt stark, och, ja, självklart vill jag vinna.