Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bagge i krock - klarade sig med nöd och näppe

Anders Bagge, Ö-viksbo på deltid var inblandad i en trafikolycka på söndagskvällen.

Annons

Vid 18-tiden på söndagskvällen inträffade en trafikolycka med flera inblandade fordon, bland annat en lastbil. En av de drabbade i olyckan, var Idolprofilen Anders Bagge, som driver en musikutbildning i Örnsköldsvik.

– Det var läbbigt. Jag klarade mig med nöd och näppe. Det hade kunnat gå åt helvete, säger Bagge till Nöjesbladet.

Det var en personbil som fick sladd, och blev påkörd av en lastbil i närheten av Söderhamn. Bagge själv var väldigt nära att köra på den framförvarande bilen.

– Jag var skitnära att köra på bilen framför mig. Det var glashalt. Det gick inte att stanna bilen. Jag var åtta centimeter från mittenräcket, säger han.

Däremot klarade sig inte bilföraren bakom Bagge, som körde rakt in i honom.

– Jag klarade mig, kände jag. Sedan kom bilen bakifrån. Det var en hård smäll. Då höll jag på att skita på mig. Tur att man har bilbälte på sig, säger Anders Bagge till Nöjesbladet.

Två personer fördes till sjukhus, en av dem skadades svårt. Bagge själv fick ont i ryggen.

Bagges hund, Esther klarade sig också väl.

Med i bilen var också Anders Bagges hund Esther.

– Som tur var hade jag Esther fastspänd i hennes hundbilbälte. Annars hade hon suttit i fronten. Det rekommenderar jag, säger han till Nöjesbladet.