Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bäckström utsedd till bäste spelare

Annons

Nicklas Bäckström gjorde två mål när hans Washington bortabesegrade Carolina med 3-2 i NHL-ishockeyn natten mot tisdagen. Han blev utsedd till matchens bäste spelare.

Bäckström gjorde 1-1, avgörande 3-1, hans femte och sjätte och mål för säsongen.

Men efteråt pratades det ändå mest om Alexander Ovetjkin. Ryssen tog en ful knätackling mot Carolinas Tim Gleason, blev utvisad och fortsatte sedan att spela vidare. Plötsligt var han tvungen att kliva av, och i tredje perioden meddelades att skadan var så allvarlig att den krävde fortsatt behandling.

Washingtons tränare Bruce Boudreau uttalade sig oroligt efter matchen.

Varje gång Alex är skadad blir jag självklart orolig. Han är stel i knät just nu. Det är svårt att säga hur länge han kommer att vara borta eller om han kommer att vara borta över huvud taget. I morgon kommer vi få reda på mycket mer.

Henrik Tallinder gjorde sitt första mål för säsongen när hans Buffalo besegrade Toronto med 3-0. Målet betydde 2-0 och kom 20 sekunder in i den tredje perioden.