Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bäckström bäst när Washington vann

Nicklas Bäckström stod för ett mål och två assist när hans Washington besegrade New Jersey på hemmaplan med 4-1 i NHL-ishockeyn natten till söndagen.

Alexander Ovetjkin inledde målskyttet drygt fyra minuter in i första perioden, framspelad av kedjekamraten Bäckström. Knappt tio minuter senare utökade Matt Bradley hemmalagets ledning till 2-0 innan New Jerseys Rod Pelley reducerade till 1-2 i slutet av första perioden.

Nicklas Bäckström satte 3-1 i mitten av andra perioden på pass från Alexander Siomin och assisterade sedan, tillsammans med Ovetjkin, Mike Green som gjorde 4-1 i början av tredje, vilket också blev slutresultatet.

Washington leder nu ligan med 54 poäng, en poäng före just New Jersey, Pittsburgh och Chicago. Nicklas Bäckström blev utsedd till matchens bäste spelare och har gjort totalt 45 poäng på 38 spelade matcher den här säsongen.