Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avslutning ute i det fria för Edenborgs gympagäng

Terminsavslutningen för Edenborgs seniorgympa firades söndagen den 4:e Advent med varm glögg, korvgrillning över öppen eld och kaffe på grillplatsen i Vik. Nästan alla deltagare slöt upp.

I stort sett har gympagruppen varit ute hela året. När coronan debuterade under våren så blev det skidåkning, sparkåkning på isen, vandringar av olika slag i Höga Kusten och till fäbodarna i Hinnsjöns fjällskog. Det gå att räkna gymnastikövningarna på ena handen som vi varit inne i Edenborg.

Vid varje gymnastikträff så har vi avslutat med socialt fika då vi ser det betydelsefullt för alla i gruppen. Men nu när det blivit uteliv har vi hämtat varm lunchmat på motellet och sedan haft det i en värmelåda till det ställe vi bestämt för turen.

Vi ser fram emot senare delen av våren då vi förhoppningsvis får ha gympa igen i Edenborg. Tack vare Sensus kommer vi nu få köpa in tre balansbrädor till träningen. Men vi kommer säkert att varva med vandringar av olika slag framöver.

Innan vi avslutade vid grillplatsen så hade Åke Sedin ordnat med ett uppskattat lotteri där alla fick varsin julklapp. Allra sist sjöng vi Nu tändas tusen juleljus och Vi önskar eder alla en Fröjdefull Jul och ett Gott Nytt år medan elden sakta falnade.

Ingegerd Grimell,

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel