Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Arvingarna toppar Parkaden

Trots att vårvädret måhända känns långt borta står dansvåren för dörren på Parkaden i Härnösand.

Starten går av stapeln redan i kväll med populära jämtlandsorkestern Jannez.

Annons

I kväll, på trettondagsafton, drar våren igång på Parkaden i Härnösand. Först ut är jämtländska Jannez, en av Sveriges populäraste dansorkestrar.

– Vi ser fram emot en trevlig dansvår och är stolta över det program vi satt ihop, säger Carola Nordström på Parkaden.

Efter kvällens dansbandsfest gästas Parkaden i tur och ordning av Shake, Excess, Blackjack, Arvingarna, Dreams, Zlips, Blender, Martinez och därefter Jannez återigen.

– Ett program med något för alla. Nytt för denna säsong är att vi kommer att ha trubadur eller coverband i baren i samband med alla lördagsdanser. Så vill man inte dansa till dansband kan man träffas och trivas i alla fall. Lyssna till bra musik, ta något gott att dricka och umgås. Vi vill att Parkaden ska vara ett ställe för alla, menar Nordström.

En kväll som Nordström i synnerhet framhåller är schlagerkväll med Arvingarna den 25 februari.

– Den kvällen blir speciell. Det känns roligt är att kunna erbjuda en temakväll i schlagerns tecken, med allt från mat till disco och Arvingarna på scen såklart. En kväll som ska få hela Parkaden att gunga, konstaterar Nordström.