Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Arnäs i ledning i division 4 Ångermanland herr efter 9–1 mot Gottne 2/Mellansel

Annons

Det blev 9–1 (3–0) för Arnäs hemma mot Gottne 2/Mellansel i tisdagens match. Därmed är laget ny serieledare i division 4 Ångermanland herr i fotboll, på samma poäng som tvåan Friska Viljor 2. Friska Viljor 2 har dessutom en match mer spelad. För Gottne 2/Mellansel betyder resultatet att man är på sjätte plats i tabellen.

– Inte så mycket att säga om denna match, vi vinner rättvist och tar tre poäng. Gottne får en tidig utvisning i första halvlek men jag tror inte dem rått på oss ikväll ändå. Vi var för bra för dem ikväll, tyckte Arnäs tränare Niklas Lundberg, efter matchen.

Därmed har Arnäs sju raka segrar på hemmaplan.

Adam Olsson gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Jens Westin 2, Martin Sjöblom, Tommy Östman, Simon Hansson och Filip Nylander, enda målskytt för Gottne 2/Mellansel blev Saidi Dalla Mohamed.

I nästa match möter Arnäs Höga Kusten borta och Gottne 2/Mellansel möter Sidensjö hemma. Båda matcherna spelas tisdag 20 augusti 19.00.