Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu en visningsträdgård planeras i Ångermanland

Balansen är viktig. Trädgården måste fungera i samspel med hela anläggningen. Dessa råd har Solebos ägare Eva Larsson fått av sin konsult Camilla Hentschel som hjälper henne att skapa en harmonisk trädgård enligt principerna inom Feng Shui. En del av den nya visningsträdgården kommer invigas i juni.

Camilla Hentschel är utbildad i klassisk Feng shui och diplomerad genom Master Chan Kun Wah. Hon har också ett stort intresse för trädgårdar och deras utformning . Om detta har hon skrivit boken, "Feng shui i trädgården". Dessa kunskaper tar hon nu med sig när hon tillsammans med Eva Larsson lägger grunden för den nya visningsträgården.

- Vi planerar en visningsträdgård uppbyggd enligt principerna inom Feng Shui. Många växter finns redan på plats i växthuset, säger Eva Larsson, ägare till Solebo.

Trädgårdsmiljön med sin slingrande form är inte bara tänkt som en rehabiliterande miljö, utan är också uppbyggd för största möjliga framkomlighet för äldre och funktionshindrade.

Feng shui bygger på en helhetssyn där målet är att skapa en balanserad och harmonisk miljö för människorna.


LENNART LUNDBERG
070-663 48 60