Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Annika Pettersson

/

Annika Pettersson, 17 år, bor egentligen i Hammarstrand men pluggar nu andra året på mediaprogrammet, Härnösands gymnasium.

Annons

Hej, vart är du på väg?
– Jag ska hem och kolla på ”Förhäxad” och så ska jag äta ostbågar, chips och dipp. Jag tänker se alla säsonger av ”Förhäxad”, hittills har jag hunnit med de fyra första säsongerna.
Berätta om dina kläder.
– Jackan är från H&M, skjortan kommer från Vero moda och benvärmarna och det som är kvar av byxorna kommer också från H&M. Jag tycker att en vit skjorta är jättesnyggt till svarta byxor.
Vad gör du för att förbättra miljön?
– Jag pantar och det gör jag därför att jag inte bor hemma och då behöver man alla pengar man kan få. Jag skulle gärna göra mer för miljön men jag har inte tid och så orkar jag inte medan jag går i skolan.
Vad är det galnaste du har gjort?
– Jag och en kompis hade en tävling under min inflyttningsfest om vem som kunde springa in i ett element med huvudet före så hårt som möjligt och jag vann.
Rekommendera något!
– "Moulin Rouge"-filmen, den är underbar och låtarna är jätte vackra.
Vilken är den bästa julfilmen?
– Det är antingen ”Ebenezer Scrooge” eller ”Musse och hans vänner firar jul”, ”Ebenezer Scrooge” har ett väldigt fint buskap och i ”Musse och hans vänner firar jul” är alla klassiska karaktärer med Musse, Pluto och Kalle Anka. Jag försöker se båda filmerna varje år innan jul.
Vilken är den bästa julskivan?
– Ingen aning, jag har bara en julskiva som jag har mixat ihop själv av fem andra julskivor.

Mer läsning

Annons