Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Annelie Vigren Band med egenkomponerat på Café Kyrkbacken

LÄSARTEXT Erika Sjödin har ordnat tre lyckade musikcaféer i höst på Café Kyrkbacken i Örnsköldsviks församlingshem. Annelie Vigren Band med Jonas Nyström klaviatur, Johan Gustafsson Nolander gitarr, Niclas ”Pebbe” Vigren kontrabas, Wille Johansson trummor och Annelie Vigren vokalist var sist i raden, men absolut inte sist i rankning.

Den 21 november spelade de finstämda visor där huvudparten var komponerat av Annelie Vigren och Jonas Nyström. Efter spelningen var Annelie Vigrens skiva ”Fånga sommaren” med åtta visor synnerligen lättsåld. Publiken var såld på Annelies musik.

Lägg därtill en höstvisa av Maria Andersson och en annan av Tove Jansson samt ”Smile” av Charlie Chaplin, så kan det inte bli så mycket bättre. En lysande föreställning fick sätta punkt för höstens caféer, men fortsättning följer med tre nya efter jul.

Det skall bli spännande att se vilka musiker Erika Sjödin då tar in på Café Kyrkbacken. Det blir svårt att toppa höstens tre spelningar med Jack Gårdstedt, Ronnie Sahlén & Pär-Åke Stockberg och Annelie Vigren Band.

Kjell Larsson

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel