Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anhölls för narkotikabrott

Två personer sitter anhållna misstänkta för narkotikabrott hos polisen i Sollefteå.
– De anhölls under natten och de kommer att förhöras ytterligare under eftermiddagen och kvällen, berättar B-O Lundberg, förundersökningsledare vid Sollefteåpolisen.

Det började med att polisen grep tre personer i samband med en kontroll av ett fordon utanför Sollefteå. Det finns misstankar att personerna i fråga var påverkade av narkotika och dessutom påträffades en mindre mängd amfetamin i bilen.

Det här gripandet föranledde en husrannsakan och följden av det blev att ytterligare en man anhölls efter att polisen påträffat amfetamin även där.

– De här personerna är kända av oss sedan tidigare, berättar B-O Lundberg.

Inledningsvis anhölls alltså fyra personer, tre män och en kvinna, men under tisdagen släpptes kvinnan och en av männen. De är dock fortfarande misstänkta för narkotikabrott.

De två personer som fick stanna kvar i polisens förvar är två män i 40-respektive 60-årsåldern.

– Vi har gjort en del beslag också som kan kopplas till narkotikabrotten, och det återstår en del andra arbeten också kring det här.

Läs också: Diesel för 3 500 kronor stals från fiskodling

Läs också: Anhållen misstänkt för sambomisshandel – polis fann elpistol på mannen

Läs också: Ung kvinna misstänkt för narkotikabrott