Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kakfrossa på gamla skolan i Edsele

/

En strålande sommardag lördagen 8 juli gick den årliga kakfrossan av stapeln på Strandmons gamla skola i Edsele. För sjunde året dukades det upp goda fina kakor och tårtor.

Annons

Även laktos och glutenfritt, sockerfritt fanns på kakfaten. Inte mindre än 47 sorter fanns att välja av. Till Strandmon kom 90 personer varav familjer med barn, hemvändare och personer från när och fjärran som passade på att frossa av det goda brödet

Där fanns en utställning med koppar av porslin från svunna tider. Bord med gamla broderade dukar förgyllde dukningen av gamla fina kaffekoppar, temuggar, serviser och äggkoppar. Utställningen var mycket omtyckt, där fick besökarna rösta på det bord de tyckte om.

Ur bordet med högsta antal röster drogs en vinnare av utställningsbord nr 6 Yvonne Eriksson som fick en gratisbiljett till nästa års kakfrossa. Alla njöt av sommardagen, det var prat och skratt runt kaffeborden, lottköp med fina vinster var mycket omtyckt. Tack till alla som bidragit på olika sätt och till ett lyckat arrangemang. Vi ses på julfest i november!

Sigrid Näslund-Tunegård

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons