Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

65 000 julkort i Sollefteå

/
  • Innan jul kommer brevbärarna i Sollefteå dela ut uppskattningsvis 65 000 julhälsningar till kommunens ca 19 800 invånare.

Nu har de röda julbrevlådorna kommit upp i Ådalen. På elva platser kan Sollefteåborna posta sina julkort och julbrev.

Annons

Innan jul kommer brevbärarna i Sollefteå att dela ut cirka 65 000 julhälsningar till kommunens 19 800 invånare. Att skicka julkort är en tradition svenskarna uppskattar. Åtta av tio svenskar vill nämligen få sin julhälsning genom ett traditionellt julkort i brevlådan. Sju av tio skickar också helst sina julhälsningar genom ett julkort, eller ett julbrev med Posten.

– Personliga och fysiska julhälsningar står fortfarande högst i kurs jämfört med alla digitala alternativ som finns i dag. Julen innebär att vi nu går in i vår mest intensiva period på året då julkort och julklappar ska komma fram i tid. För att säkerställa det kommer vi i år därför att dela ut post även lördagen före julafton, säger Emmeline Lundström, utvecklingschef för Posten i Sollefteå.

På söndag, den 16 december är det sista dagen att posta julhälsningar med det billigare julfrimärket om man vill vara säker på att de ska vara framme till jul.

Mer läsning

Annons