Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tågen i gång natt mot lördag

Det är fortfarande stopp i tågtrafiken mellan Sundsvall och Härnösand. Trafiken beräknas komma i gång tidigast vid midnatt natten mot lördag.

Annons

Norrtågs tåg ersätts med buss mellan Sundsvall och Härnösand via Timrå både torsdag och fredag. För mer information, se Norrtågs hemsida.

SJ:s nattåg från Luleå till Göteborg leds om via Ånge, vilket medför att resenärer från Kramfors och Härnösand hänvisas till taxi till Sundsvall, och resenärer till Kramfors och Härnösand hänvisas till taxi från Örnsköldsvik. 

Nattåget norrut leds om via Ånge och norra stambanan, vilket innebär att tåget varken trafikerar Härnösand, Kramfors, Örnsköldsvik och Umeå C. Resande från Härnösand, Kramfors och Örnsköldsvik hänvisas till taxi till Mellansel.

Resande till Kramfors och Härnösand hänvisas till taxi från Sundsvall, och  resenärer som ska till Örnsköldsvik hänvisas till taxi från Mellansel.

För tider för taxiavgångar, se SJ:s trafikinformation.

Det var under tisdagskvällen som ett godståg spårade ur vid Stavreviken i Timrå, vilket orsakade stora skador på rälsen och ledde till totalt stopp för alla tåg mellan Sundsvall och Härnösand.

Mer läsning

Annons